Notices

Raymarine ES98

Old 03-17-2019, 08:09 AM
  #1  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 208
Default Raymarine ES98

I have a "new" remanufactured Raymarine es98 unit that was purchased last month and I never installed. I didn't realize before buying this unit but it is not compatible with my current transducer setup so I'm going to have to go for an Axiom unit instead. Paid $950 last month, looking to get $900 now. Can send pictures and power up the unit if need be, no transducer came with the unit. Thanks
Cfishh is offline  
Old 03-20-2019, 04:35 PM
  #2  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 208
Default

Some pictures..



Cfishh is offline  
Old 03-20-2019, 05:24 PM
  #3  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: S E CT
Posts: 142
Default

the top left button looks to be broken
flukeslayer is offline  
Old 03-20-2019, 05:51 PM
  #4  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 208
Default

Yes it does but it's not, its the plastic coating chipping off the surface of the button for some reason. The button itself along with all the other buttons work as they are supposed to, this is just a cosmetic issue. That particular button cover is removable and always comes in a seperate package in the box with raymarine units for some reason. Being remanufactured I suppose I can't complain to raymarine about it but if desired the button cover can be replaced easily.
Cfishh is offline  
Old 03-27-2019, 11:49 AM
  #5  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 208
Default

Open to offers...
Cfishh is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread