Notices

Fusion Apollo - Fit in UD750/755 hole?

Old 01-23-2019, 09:32 AM
  #1  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: 757 VB
Posts: 1,021
Received 52 Likes on 33 Posts
Default Fusion Apollo - Fit in UD750/755 hole?

Does the new Fusion Apollo fit in the hole cutout for the Fusion 750 if surface mounted???

Last edited by vyper340; 01-23-2019 at 09:33 AM. Reason: Put in wrong category
Old 01-23-2019, 02:25 PM
  #2  
THT SponsorCaptains Club Member
THT sponsor
 
Join Date: May 2005
Location: savannah, ga
Posts: 3,671
Likes: 0
Received 52 Likes on 34 Posts
Default

The Apollo is smaller, you'll need a trim panel or glass work.
Old 01-24-2019, 02:27 PM
  #3  
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 52
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Apollo is taller but narrower than the 755/750.
i want to upgrade my 650 and im looking into the 750 just to avoid messing with the mounting hole. (I would rather the Apollo but i have a cruiser so messing with the woodwork in the cabin doesnt appeal me..)




Old 01-24-2019, 02:29 PM
  #4  
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 52
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

BTW if somebody has a used 755 for sale let me know...
Old 01-25-2019, 07:02 AM
  #5  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: 757 VB
Posts: 1,021
Received 52 Likes on 33 Posts
Default

Might be selling my 750 soon. Perfect condition with box, cover and all items. Works perfectly and like new. $375 shipped.
Old 01-25-2019, 07:35 AM
  #6  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 41
Received 5 Likes on 2 Posts
Default

Lemme know when you want to part with it.
Old 01-25-2019, 07:41 AM
  #7  
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 52
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Im looking for the 755 because it has ANT10 functionality to control it with my Quatix watch ; the 750 doesnt have it. (Sorry for going off topic).
Likes:
Old 02-21-2019, 09:07 AM
  #8  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: 757 VB
Posts: 1,021
Received 52 Likes on 33 Posts
Default

I installed it with no problems and do understand why they might need a retrofit kit but in my case I did not need it. The BIGGER issue is the fact the total width is much less so the screw holes from the 750 are NOT covered

WHY FUSION!?!?! Now I have holes in my new dash all because I wanted to upgrade!
Old 02-21-2019, 09:53 AM
  #9  
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 52
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Old 02-21-2019, 10:01 AM
  #10  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: 757 VB
Posts: 1,021
Received 52 Likes on 33 Posts
Default

Yes and thanks. However it states in the instructions that the sun cover will no longer fit with this kit... Single DIN is the standard and yet they want to fooook it up like many have tried before and it never works out.

So the choices are use the kit and have not cover for the all class screen, live with holes or get another new dash panel made... argh
Old 02-21-2019, 11:10 AM
  #11  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: 757 VB
Posts: 1,021
Received 52 Likes on 33 Posts
Default

I do see where they sell another kit that includes the cover after more research but it would have been nice for Fusion to offer that for loyal and repeat customers (this is my 5th purchase)...

Last edited by vyper340; 02-21-2019 at 11:34 AM.
Old 06-08-2019, 05:28 AM
  #12  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: 757 VB
Posts: 1,021
Received 52 Likes on 33 Posts
Default

It all worked out with the kit that includes the cover. Thanks.
Old 06-08-2019, 06:01 AM
  #13  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Fish'nFool's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Anywhere but here...
Posts: 25,666
Received 3,022 Likes on 1,605 Posts
Default

Originally Posted by vyper340 View Post
It all worked out with the kit that includes the cover. Thanks.
link to kit?

How is the screen brightness in the sun? I've read a few complaints.
Old 06-08-2019, 07:24 AM
  #14  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: 757 VB
Posts: 1,021
Received 52 Likes on 33 Posts
Default

I will say it does not seem as bright as the old 755. Wearing polarized sunglasses almost makes it seem it is in low light modes... I can deal with it but it would be nice if it were brighter.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.