The Hull Truth - Boating and Fishing Forum

Go Back   >
Search


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-06-2017, 12:07 PM   #1
Admirals Club
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 312
Default Yamaha Command Link guage

I cracked the screen saver of my Yamaha gauge, other than blind searching, is there a THT discount with a vendor I could go to to order a replacement? Here is a pic of the specific gauge.




Thank you
HeadHunter13 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2017, 12:28 PM   #2
Admirals Club
 
Join Date: Aug 2012
Location: Pineville, LA
Posts: 4,431
Default

Quote:
Originally Posted by HeadHunter13 View Post
I cracked the screen saver of my Yamaha gauge, other than blind searching, is there a THT discount with a vendor I could go to to order a replacement? Here is a pic of the specific gauge.




Thank you
Have your tried SIM Yamaha?
cwhite6 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2017, 01:06 PM   #3
Admirals Club
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 312
Default

I did speak with them and they aren't sure. They had to pass my information on to a tech who would call me back.

What I have is no different than cracking the screen saver on your iPhone, I need a new screen saver, everything still works fine.
HeadHunter13 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2017, 08:03 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Land down under
Posts: 4,831
Default

The screen on the Command Link Plus display is neither available nor replaceable. It is an integral part of the device. Time for a new display. Or just live with the display as is.
alloyboy is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2017, 09:12 AM   #5
Admirals Club
 
Join Date: Aug 2012
Location: Pineville, LA
Posts: 4,431
Default

If you have to replace it, consider replacing it with a Simrad GO7 or 7" EVO screen. Simrad has addedthe full Yamaha software to their screens with the latest firmware release. You will gain a backup MFD and one with a built in GPS if you get the GO7.
cwhite6 is offline   Reply With Quote
Old Today, 10:42 AM   #6
Admirals Club
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 312
Default

For the cost of a new one, I will let it ride out. Works just fine, just one crack across the screen. I have tried SIM Yamaha and Portside Marine. Both said they had to look into it, neither one of them ever called me back.
HeadHunter13 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:58 PM.


©2009 TheHullTruth.com

Powered by vBulletin® Version 3.9.3.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.