Go Back  The Hull Truth - Boating and Fishing Forum > BOATING FORUMS > Marine Electronics Forum
Reload this Page >

Raymarine e140w flashing "simulated data" ??

Notices
Marine Electronics Forum

Raymarine e140w flashing "simulated data" ??

Old 02-02-2017, 12:21 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2015
Location: stuart fl
Posts: 1,623
Received 614 Likes on 338 Posts
Default Raymarine e140w flashing "simulated data" ??

I just bought a new never used raymarine e140w and I hook it up to a battery just to test it and it flashes "simulated data" on the upper center of the screen when on the main menu and it only let's me use the buttons , won't work as a touch screen. Are these just settings I need to set or??
Old 02-02-2017, 01:37 PM
  #2  
Admirals Club Admiral's Club Member
THT sponsor
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 7,568
Received 594 Likes on 399 Posts
Default

To turn it off go here
Menu -> System Setup -> Simulator -> Off
Old 02-02-2017, 01:42 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2015
Location: stuart fl
Posts: 1,623
Received 614 Likes on 338 Posts
Default

Sweet!!! Thanks much

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.