Notices
Marine Electronics Forum

HDS question

Old 11-17-2016, 05:04 PM
  #1  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 775
Likes: 0
Received 11 Likes on 10 Posts
Default HDS question

I am thinking about adding a second screen this winter. My question is this. What cable do I need to connect 2 hds 7 touch gen 2's?

Also, for those that are familiar with these units, if I am running structure scan on one unit and gps on the other if I touch the screen on a point of interest on the structure scan will it convey this info to the unit running gps?
Old 11-17-2016, 05:06 PM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Norway
Posts: 16,471
Likes: 0
Received 1,133 Likes on 923 Posts
Default

You need the Ethernet cable with yellow connectors.

If you mark a waypoint on your sonar screen it will be stored at both units.
Old 11-17-2016, 05:25 PM
  #3  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 775
Likes: 0
Received 11 Likes on 10 Posts
Default

Originally Posted by abbor View Post
You need the Ethernet cable with yellow connectors.

If you mark a waypoint on your sonar screen it will be stored at both units.
Great! Thanks!

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.