Notices
Marine Electronics Forum

NMEA cables

Old 05-31-2016, 04:03 PM
  #1  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2013
Location: Titusville Fl
Posts: 233
Likes: 0
Received 13 Likes on 4 Posts
Default NMEA cables

Can I connect 2- 1' NMEA cables together? I need a 2 ft cable but all I can find is a 1' and 2 meter cable. The 1' cable is just a little too short. Will connecting two cables affect the performance of the network?
Old 05-31-2016, 04:34 PM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 8,568
Received 1,668 Likes on 1,265 Posts
Default

Originally Posted by floridacrakr View Post
Can I connect 2- 1' NMEA cables together? I need a 2 ft cable but all I can find is a 1' and 2 meter cable. The 1' cable is just a little too short. Will connecting two cables affect the performance of the network?
it will work fine

of course, if its really a "2 meter cable" - that's about 6 feet
Old 05-31-2016, 04:34 PM
  #3  
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Australia
Posts: 5,037
Received 604 Likes on 462 Posts
Default

Will be fine.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.