Notices
Marine Electronics Forum

Hds touch lost temp after update

Old 05-30-2016, 04:08 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2013
Posts: 181
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default Hds touch lost temp after update

End of last season temp worked fine so I updated it and when I put it on Boat no water temp. Everything else works fine just temp. I tried a couple things that I found online. It said I had to pic my transducer type again so under the install tab it did say transducer unknown fixed that but still no temp. I tried resetting it also

Last edited by simonelli2661; 05-30-2016 at 04:19 PM.
Old 05-30-2016, 05:10 PM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 290
Received 29 Likes on 16 Posts
Default

this has happened to my unit. you need to have the unit connected to the transducer, then add the temp overlay.
Old 05-30-2016, 05:17 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2013
Posts: 181
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

How do I add temp overlay
Old 05-31-2016, 03:28 AM
  #4  
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: ct
Posts: 112
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Go to YouTube and punch in Lowrance water temp settings on hds units gen 1, touch gen 2 and 3

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.