The Hull Truth - Boating and Fishing Forum

Go Back   >
Search


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-17-2015, 05:21 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Default TZT2 networking on TZT14 system

I am having difficulties networking Furuno TZT2 F12 into TZT14 system. Slaved TZT2 does not detect master TZT14. I tried direct connection between TZT2 and TZT14 bypassing HUB101 but no success.

Anyone tried nectworking between TZT2 and TZT14?

Peter Bae
HR43 #91
petercsbae is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2015, 05:54 PM   #2
Admirals Club
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2,396
Default

Go here and ask..

http://www.furunousaforum.com/viewforum.php?f=28

Best source of info and they will respond with 24 hours (or call for quickest response)

Btw, I asked a question over there and got this response:
http://www.furunousaforum.com/viewtopic.php?f=28&t=2818
BadgerS is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2015, 07:06 PM   #3
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Charleston, SC
Posts: 3,719
Default

you need to turn on the TZ 1 first and let it boot up before turning on the TZ2 . They are working on a fix
Shin-Dig is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2015, 08:51 AM   #4
Closed
THT sponsor
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2,770
Default

Peter, as said above, the master unit must be turned on 1st and allowed to boot up fully before turning on the secondary unit.
BoemarineBrian is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2015, 09:28 AM   #5
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Massachusetts
Posts: 1,603
Default

If you make the TZT2 the chart master and not the TZT 14, you may get an error on the TZT 14 saying no chart master detected but everything works fine including waypoint and route sharing. That is my experience. I don't have any locked charts, however.
Nomans is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2015, 01:49 PM   #6
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Default

I am trying to make TZT14 as master and turned on TZT14 first but no success. Now I am waiting a SD card TZT-OSA-SOF that is for full OS and firmware update.
petercsbae is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:36 AM.


©2009 TheHullTruth.com

Powered by vBulletin® Version 3.9.3.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.