Notices
Marine Electronics Forum

Help with Furuno FCV 585

Old 04-01-2015, 06:31 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default Help with Furuno FCV 585

My unit has stopped showing the temp and speed through the water. Both data boxes are empty. All other functions appear ok. Any helpful hints will be appreciated.
Robert
Old 04-01-2015, 06:39 PM
  #2  
Admirals Club Admiral's Club Member
THT sponsor
Marine Advertiser
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 23,138
Likes: 0
Received 1,557 Likes on 813 Posts
Default

What model of transducer..and how old is it?

Also..try a factory reset and then re configure the data box and their inputs.
Old 04-01-2015, 06:58 PM
  #3  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

Hi
The unit is four or five years old, I will be at the boat tomorrow and will get the transducer information. Will also try a reset.
Thanks

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.