Notices

Fusion BT-200 Issues

Old 10-13-2014, 04:54 PM
  #1  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Location: Southshore Long Island
Posts: 529
Default Fusion BT-200 Issues

I have gone thru 2 of these bluetooth adapters already. They just seem to stop working after a few days. Anyone have a solution or having similar problems?
adwhaler631 is offline  
Old 10-14-2014, 04:14 AM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Halfmoon's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Annapolis, MD
Posts: 3,407
Default

You can ask Fusion on THT. They should have the answer.


http://www.thehulltruth.com/fusion-m...rtainment-128/




.
Halfmoon is offline  
Old 10-15-2014, 02:07 PM
  #3  
THT Sponsor
THT sponsor
 
Join Date: Jun 2014
Location: 757 VB
Posts: 806
Default

Had a similar issue. Got a new one but have not put it in yet.
vyper340 is offline  
Old 10-15-2014, 02:42 PM
  #4  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 363
Default

I had the same issues.
carolina rig is offline  
Old 10-15-2014, 02:59 PM
  #5  
Senior Member
THT sponsor
 
InternationalMarineMike's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 8,336
Default

We install many many BT100 and BT200 without any issues. Every so often we do run into a problem unit. If someone has purchased them from us I tell them to send them back to me and we make the call to Fusion. Fusion has been very good with us as far as returns go. I would contact where you purchased it first then go from there.

Mi,e
InternationalMarineMike is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread