Go Back  The Hull Truth - Boating and Fishing Forum > BOATING FORUMS > Marine Electronics Forum
Reload this Page >

Please help "seems" like ignition randomly cutting out

Notices

Please help "seems" like ignition randomly cutting out

Old 09-08-2014, 03:12 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2012
Location: SC
Posts: 105
Default Please help "seems" like ignition randomly cutting out

I have a 96 ocean runner 150 v6. Once its warmed up and I get moving along I start to get what feels like someone is pulling the tether off quick and putting it back on..(motor still runs but bucks from the hesitation) then after a few times it will just cut out totally.. as if the tether was pulled or the key was turned off.. I replaced it, but it still is having the problem. There are also days where I can run for 4 hours and it will NEVER do it.. not once the whole day. I just don't understand what it could be. I tried snugging all the wires up and wiggling everything a bit while it was running, but could not get it to cut out. It seems to want to happen more under a load or higher rpm 3k+ then lower.
Please help!

Last edited by midnightmadman; 09-09-2014 at 05:12 PM.
midnightmadman is offline  
Old 09-08-2014, 05:31 PM
  #2  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2012
Location: SC
Posts: 105
Default

I think I posted this in the wrong section... can a moderator move it please
midnightmadman is offline  
Old 09-09-2014, 05:13 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2012
Location: SC
Posts: 105
Default

I thinks it been resolved
midnightmadman is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread