Notices
Marine Electronics Forum

Raymarine C80 radar

Old 09-01-2014, 05:03 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 16
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Raymarine C80 radar

I would like to run chart and sonar on C80 then radar from same on separate monitor ?
Anyone done this and what monitor is best?
Old 09-01-2014, 05:14 AM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Marco Island, FL
Posts: 3,511
Received 199 Likes on 139 Posts
Default

The C series is not networkable. If the radar is connected to the separate monitor it will work but if the radar is connected to the C 80 it will not.
Old 09-01-2014, 08:23 AM
  #3  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Augusta, GA
Posts: 80
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

You can overlay the radar onto the chart if that would help.
Old 09-01-2014, 10:19 AM
  #4  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Orlando / Ponce Inlet
Posts: 3,763
Likes: 0
Received 34 Likes on 21 Posts
Default

You would need a second C80. And as info...the overlay function has been disabled on software 5.7 (newest).
Old 09-01-2014, 10:45 AM
  #5  
CME
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3,874
Received 214 Likes on 117 Posts
Default

Just downgrade Sw to 4.29

But, you have to have the correct size card

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.