Notices
Marine Electronics Forum

C 80 raymarine

Old 07-12-2014, 05:28 AM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location:
Posts: 688
Received 15 Likes on 12 Posts
Default C 80 raymarine

Lost my bottom reading yesterday found tranducer plug off .the plastic outside ring that hold plug in is broken off.Does anyone have a good fixes for this problem
Thanks. Joe
Old 07-12-2014, 05:39 AM
  #2  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Orlando / Ponce Inlet
Posts: 3,763
Likes: 0
Received 34 Likes on 21 Posts
Default

Honestly - and I'm sure it sounds crazy... hot glue.

You can plug it in and hot glue around it to keep it there. NO - I'm not suggesting that you smear it with hot glue THEN plug it in...

Plug it back in and hot glue around it. The nice part is - you can pick the hot glue off leaving almost no trace behind.

Or you can just get a new plug...

If the plastic ring was still there I have seen them temp fixed with zip ties.
Old 07-12-2014, 06:15 AM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location:
Posts: 688
Received 15 Likes on 12 Posts
Default

We think alike i was thinking silcone
The ring broke right off the back that locks the plug in
Its a cheap piece off plastic

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.