Notices
Marine Electronics Forum

Fish Finder problem

Old 07-10-2014, 12:51 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 787
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default Fish Finder problem

I have a standard horizon 300 chart plotter/ fish finder and the fish finder started acting up this season. It works sometimes and other times the screen does not move does not read depth and shows a no data message on the screen. I have sprayed the connections on the back with WD-40. The unit works fine in the chart-plotter mode. Could the transducer be bad. The unit is 3 years old. My battery in the boat is 3 years old also, could a low voltage situation cause the fish finder to show no data or is the transducer the likely culprit.
Old 07-10-2014, 01:49 PM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Pensacola, Fl.
Posts: 7,371
Likes: 0
Received 6 Likes on 6 Posts
Default

X-ducer or connection would be my guess....But Contact cleaner 1st.....Then a smigen of diaelectric grease is what you want.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.