Notices
Marine Electronics Forum

Raymarine E120 and B250?

Old 03-02-2014, 06:38 PM
  #1  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 7,824
Received 1,078 Likes on 593 Posts
Default Raymarine E120 and B250?

Will an Airmar B250 work with a Raymarine Classic E120? Is there an extra box needed? Or does it plug in the back?

Thanks.
Old 03-03-2014, 04:56 AM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Tidewater, VA
Posts: 1,166
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Gary,

The real question is will a B250 work with a DSM 300. You need the sounder module to drive the transducer. So the DSM is an "extra box" that you'll need to get. I do have one if you want to make me an offer.

Joe

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.