Notices
Marine Electronics Forum

Radar cursor ??

Old 07-30-2005, 09:18 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: Upper Tx coast
Posts: 19
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Radar cursor ??

I have replaced my Garmin GPS with a Furuno 1650and moved my other Electronics around and must have pulled some wires loose as now I dont get a GPS reading when I move the cursor on my radar, I only get a bearing. I noticed a few small wires loose in the electronics box. I have a Raymarine Radar (SL?) and the power cord has both hot n grounnd and a cpl of small (telephone size) wires and they are the ones thats disconnected. In the overhead electronics box there is a small (3x5) Garmin unit and I have no clue what or what its for. HELP WW
Old 08-01-2005, 07:15 AM
  #2  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: Upper Tx coast
Posts: 19
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Radar cursor ??

Somebodies got to know how to wire this?? HELP
Old 08-01-2005, 07:26 AM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Louisiana
Posts: 1,513
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Radar cursor ??

The NMEA in wires for the Raytheon are:

Orange NMEA + IN
Yellow NMEA - IN

They are on the power cord.

Which Garmin unit do you have?



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.