Notices
Marine Electronics Forum

tztouch15

Old 06-29-2013, 01:37 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 59
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default tztouch15

just put 2 on my venture .... ...awesome machine ... but not showing temp ... not sure what ducer I have but pretty sure it has temp (cause it read temp on the old 582) ... and I know its 1k ....
anyone know what I have to do to the tz touch to read it .. or what the ducer is?
Old 06-29-2013, 01:56 PM
  #2  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Beach Haven/ Islamorada
Posts: 2,766
Received 391 Likes on 221 Posts
Default

I love those units at the miami show....just not sure how good the ff will compete with the chirp units
Old 06-29-2013, 02:05 PM
  #3  
Admirals Club Admiral's Club Member
THT sponsor
Marine Advertiser
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 23,202
Likes: 0
Received 1,579 Likes on 828 Posts
Default

Originally Posted by FishHarder View Post
I love those units at the miami show....just not sure how good the ff will compete with the chirp units
The Furuno DFF1-UHD CHIRP unit is now available..we just got our inventory yesterday ...so now there are 4 players in the CHIRP field.

It will be interesting to hear the reports. THT member ClockedOut got the first unit we shipped... and will be installing his this coming week.

Last edited by semperfifishing; 06-29-2013 at 02:29 PM.
Old 06-29-2013, 02:24 PM
  #4  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Beach Haven/ Islamorada
Posts: 2,766
Received 391 Likes on 221 Posts
Default

Thanks for the info Semper....you are always on the cutting edge...I loved the simplicity of the unit....dispite the "touch" objections....it is a beautiful unit
Old 06-30-2013, 07:18 AM
  #5  
Senior MemberCaptains Club MemberPLEDGER
 
Join Date: May 2004
Location: Palm Beach Gardens, FL
Posts: 1,166
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

You have to enable all the PGN output sentences for your sensor list. It's part of the initial set up menu. There's a PGN sentence for temp, depth, etc. putting the data on the network bus. Also you can set the source sensor for specific data. For instance I use my DT 800 for depth rather than my B164 because it reads the shallows better.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.