Notices
Marine Electronics Forum

Garmin 3010C Set up

Old 04-05-2005, 10:27 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Location:
Posts: 3
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Garmin 3010C Set up

Just installed my new Garmin 3010C, Sounder Module and Transom Mounted Transducer. However, I'm unable to get a split screen showing the map page and the sounder page. The "soft keys" at the bottom of the unit does not show the "page setup" like my old 2010. Do I need to set up the page or is there something wrong with the quiptement? I've read the manual and it does not seem to address this issue. Thanks for any comments.
Old 04-05-2005, 12:26 PM
  #2  
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location:
Posts: 79
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Garmin 3010C Set up

You need to hold the data config button then when you see the menu click the boxes that you want on the screen. You can split what you want.
Old 04-05-2005, 12:44 PM
  #3  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Location:
Posts: 3
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Garmin 3010C Set up

Thanks, Procat.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.