Notices
Marine Electronics Forum

HDS10 Comunicating Cable

Old 03-01-2012, 06:01 PM
  #1  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: South Florida
Posts: 206
Received 7 Likes on 7 Posts
Default HDS10 Comunicating Cable

I have an Etec 300 and want to hook it up so I can monitor it but am not sure what I need. Using the neem cable but can someone point me int the right direction. I have nothing hooked up to the hds othr than tranducer

Thanks
Old 03-01-2012, 07:26 PM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Arlington, WA
Posts: 234
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

If you have the I-Command guage with your Etec you should have a NMEA2K backbone in place. If so, all you need is a Lowrance/Evinrude "T" connector and a drop cable.

If the backbone is not in place you will need an NMEA 2K starter kit and and Evinrude interface cable.

Alan

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.