Notices
Marine Electronics Forum

Gen 1 Hds 5 Software 4.1 (problem)

Old 03-01-2012, 09:03 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Location:
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Gen 1 Hds 5 Software 4.1 (problem)

Did the update and found a problem.
I was trying to Add new waypoints . I don't have a OK or save button ;?
Attached Images   
Old 03-01-2012, 09:45 AM
  #2  
Edd
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Inland Waters of California
Posts: 1,944
Received 13 Likes on 11 Posts
Default

I believe you need to press ENTER now.
Old 03-01-2012, 10:00 AM
  #3  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Location:
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Edd View Post
I believe you need to press ENTER now.
No, Enter does not save , I tried reinstalling the SW , same issue . Waiting for a reply back from tech support

Spoke with 2 different tech agents ,
Old 03-01-2012, 10:45 AM
  #4  
Edd
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Inland Waters of California
Posts: 1,944
Received 13 Likes on 11 Posts
Default

I'm confused because the screen shot you posted is of the Waypoint Name edit screen. I just updated two units (5 and 10) last Saturday and do not have this problem. I am able to add waypoints without problems.

Edd
Old 03-01-2012, 01:08 PM
  #5  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Location:
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Just got a reply back from Navico Tech support

We are aware of this and will have a fix with the next software update.
Old 03-01-2012, 01:17 PM
  #6  
Edd
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Inland Waters of California
Posts: 1,944
Received 13 Likes on 11 Posts
Default

Originally Posted by Buttchaser View Post
Just got a reply back from Navico Tech support



They should be able to provide you with a link to that latest 4.0 upgrade. You could sort of downgrade until the next fix comes up.

If not, I have the file and could send to you for the cost of a SD card.

Edd
Old 03-01-2012, 01:56 PM
  #7  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Location:
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

I Reinstalled it again for the 3rd time .. And now It allows me to save it ...
Just as you mentioned above
Menu - ok



I have the file saved on my pc . Thanks Edd. I appreciate it.
Attached Images  
Old 03-01-2012, 02:24 PM
  #8  
Edd
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Inland Waters of California
Posts: 1,944
Received 13 Likes on 11 Posts
Default

Glad everything is good, now, go get some butts.

Edd

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.