Notices

Transducer on Hydrasports Vector

Old 12-18-2003, 04:39 AM
  #1  
Admirals ClubCaptains Club Member
x2 Admiral's Club Member
THT sponsor
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Location: Margate, NJ
Posts: 1,429
Default Transducer on Hydrasports Vector

I am going to replace the transducer on my Vector. There is currently a transom mount that is mounted in the most forward wall of the starboard trim-tab well... and the pickup stinks.

HS has a funky hull and I was wondering EXACTLY where other Vector owners mounted their thru-hulls, as that is my plan.

Stay Tuna-ed!

Ed
fmTuna is offline  
Old 12-22-2003, 04:50 PM
  #2  
MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Linwood, New Jersey
Posts: 67
Default Transducer on Hydrasports Vector

I have my thru hull mounted on the keel.Holds bottom at speeds of 30 knots.
sta-sea is offline  
Old 01-05-2004, 03:32 AM
  #3  
MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chuluota, Florida
Posts: 59
Default Transducer on Hydrasports Vector

fmTuna - I have the same exact question as my transom mounted transducer wants to flip up on rough water trips on my HS 2390 VECTOR.

sta-sea - Is your thru hull mounted in the bilge? Looks like an easy access point to mount a thru hole by virtue of the oil tank access door.
Reel MOcean is offline  
Old 01-06-2004, 04:43 AM
  #4  
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Pt. Pleasent NJ.
Posts: 493
Default Transducer on Hydrasports Vector

I rigged a 26 last summer and we epoxyed the transducer to the inside of the hull right at the step it works awesome good luck
TerryS is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread