Notices

Radarwoes

Old 03-31-2003, 06:37 AM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2001
Location: Houston, TX USA
Posts: 308
Default Radarwoes

My Raytheon SL72 radar has suddenly stopped working. The unit powers up and shows rings and data but no radar returns. Any thoughts? I haven't gotten the dome top off yet to see if its spinning.
Dunc is offline  
Old 03-31-2003, 06:56 AM
  #2  
Senior MemberCaptains Club MemberPLEDGER
 
Join Date: Jul 2002
Location: Carolina Beach, NC
Posts: 629
Default Radarwoes

Try this link for Raymarine technical assistance.
http://www.raymarine.com/raymarine/
They have been very helpful to me in the past.
jclaude is offline  
Old 03-31-2003, 08:13 AM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: West Virginia
Posts: 3,877
Default Radarwoes

Sounds like the magnatron.

Thom

Thom is offline  
Old 03-31-2003, 02:06 PM
  #4  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: long island ny
Posts: 305
Default Radarwoes

same thing just happened to my sl72 plus.raymarine repaired it twice saying it was somthing in the mother board.it just happened a 3rd time and they are giving me a brand new radar will see what happens with the new one
mbozz is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread