Notices

Transducer Question

Old 04-30-2003, 08:11 AM
  #1  
MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2003
Location: Sinton, TX, USA
Posts: 30
Default Transducer Question

Can I use my existing thru-hull transducer that my Furuno 667 is using for a Raymarine sl1250 fishfinder or will I have to replace the transducer?

Thanks
Tom
YTBJ is offline  
Old 04-30-2003, 10:54 AM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member Admiral's Club Member
THT sponsor
 
Join Date: May 2002
Location: Brookhaven, LI, NY
Posts: 15,755
Default Transducer Question

Possibly. Try calling GEM electronics (843-394-3565), they are a large Aimar distribuotor/dealer. Airmar makes most of the ducers on the market. They will tell you if it can be done and sell you the needed adapter.



Birdman, Capt of

Scout Abaco 280 Click here!
Birdman is offline  
Old 04-30-2003, 10:59 AM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: La Conner,WA/Boise,ID US- BW 295 Conq
Posts: 538
Default Transducer Question

Check this Airmar site for interchange... Airmar

kglinz is offline  
Old 04-30-2003, 07:23 PM
  #4  
MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2003
Location: Sinton, TX, USA
Posts: 30
Default Transducer Question

Thanks for the quick replies and the great info. Just found this site and I have already read tons of info.

Tom
YTBJ is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread