Notices

Supression Ferrites - Do I need them?

Old 07-13-2004, 01:53 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2002
Location: Philadelphia, PA 2001 Hyd
Posts: 338
Default Supression Ferrites - Do I need them?

I just put a new Raymarine DS600 on my boat and it didn't come with Ferrittes like my old Raymarine 470 did. Do I need them on this unit? I figured if they were needed they would have come with it. I have my old ferittes of my old Ray Marine unit.
PeteF is offline  
Old 07-13-2004, 02:18 PM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Patuxent River, MD
Posts: 610
Default RE: Supression Ferrites - Do I need them?

They couldn't hurt on the DC supply, or NMEA signal from your GPS.
dwh_1987 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread