Notices
Marine Electronics Forum

yamaha fuel mgmt. system not working

Old 06-06-2004, 11:53 AM
  #1  
Junior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2003
Location: new port richey,fl.
Posts: 8
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default yamaha fuel mgmt. system not working

i recently had twin two fifty hpdis installed on my boat with the fuel mgmt. system included. the system works fine in every regard except for the miles per gallon feature.when the technician hooked it up to the speedo it gives me mpg but not very accurate. when he hooked it up to my brand new lowrance lms 320 ...nothing. he has replaced the gauge ,connectting cables still nothing...i know the lowance is working.. any suggestions?
bejeron is offline  
Old 06-06-2004, 05:43 PM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: May 2002
Location: CT
Posts: 248
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: yamaha fuel mgmt. system not working

I've noted mine is funky too. Mine works if you make sure it's set to mpg instead of gph before you fire the motors/ignition up.

Try it.
kynan is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.