Notices
Marine Electronics Forum

Help Raymarine A65 Problem??

Old 07-04-2009, 06:09 PM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: FL
Posts: 1,172
Received 35 Likes on 18 Posts
Default Help Raymarine A65 Problem??

Hey guys, I purchased the raymarine a65 and installed it in my boat. It worked perfect for a couple days and now all of a sudden when I turn the screen on it is all white. No picture shows up. Has anyone had this problem? How did you fix it? Thank you for any help!!
Old 07-04-2009, 07:19 PM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Sep 2006
Location:
Posts: 3,389
Likes: 0
Received 3 Likes on 3 Posts
Default

Doesnt sound good. Call Ray and see what they say.
Old 07-05-2009, 06:12 AM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: FL
Posts: 1,172
Received 35 Likes on 18 Posts
Default

Yea I am going to call them tomorrow because they are closed today. I thought I saw somewhere on here were someone else had this problem? Anyone know any info? Thanks

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.