Go Back  The Hull Truth - Boating and Fishing Forum > BOATING FORUMS > Marine Electronics Forum
Reload this Page >

What do you all have to say about the raymarine a65?

Notices
Marine Electronics Forum

What do you all have to say about the raymarine a65?

Old 06-05-2009, 11:55 AM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: FL
Posts: 1,096
Likes: 0
Received 9 Likes on 8 Posts
Default What do you all have to say about the raymarine a65?

I am looking into buying the raymarine a65. What is the good and bad of this chartplotter?
Old 06-05-2009, 12:23 PM
  #2  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Central, NJ
Posts: 605
Likes: 0
Received 25 Likes on 19 Posts
Default

Great little machine for the money. Especially since you can get them dirt-cheap now. Only draw back or complaint seems to be the lack of WAAS, but I have no complaints. Digital FF module works really well. Here is mine.
Attached Images  
Old 06-05-2009, 12:50 PM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: NJ
Posts: 1,035
Received 3 Likes on 3 Posts
Default

Very decent unit for the money - I didn't know there were any around anymore.

Raymarine just started (6/5) a $200.00 rebate for the A50 units as well.
Old 06-05-2009, 01:00 PM
  #4  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Upper Chesapeake
Posts: 253
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

I am liking mine so far, only been out twice so far. I am waiting on my DSM25 to get here so I can enjoy the FF feature as well.
Old 06-05-2009, 04:58 PM
  #5  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Annapolis
Posts: 1,929
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

No WAAS, no DSC plotting, No AIS. But the last ones on the market went really cheap. That's good if you're buying, bad if you're selling.
Old 06-05-2009, 08:15 PM
  #6  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ft Myers
Posts: 813
Likes: 0
Received 147 Likes on 63 Posts
Default

I have one but can't find the tide chart
Old 06-06-2009, 04:51 AM
  #7  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Upper Chesapeake
Posts: 253
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by ALL OUT View Post
I have one but can't find the tide chart
From the manual,
http://www.raymarine.com/ProductDeta...7&PRODUCT=3368

You can display details of tides by selecting the appropriate Tide diamond symbol
with the cursor.
1. Ensure you have enabled CURSOR INFO. See page 23 for details.
2. Place the cursor over the desired Tide diamond symbol. The cursor turns red
and the Object Information box appears.
3. Press ENTER. The Object Information box expands to display (in the lefthand
field) the selected tide station and a list of other cartographic objects in
the area, if available.
4. If multiple objects are displayed, use the trackpad or rotary knob to highlight
the desired tide station. Details for the selected tide station are displayed in
the lower right-hand field.
5. Press the soft key to display tide information for the appropriate day: TODAY,
PREV DAY or NEXT DAY. The date for which this information pertains is displayed
to the left of the Position field.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.