Notices
Marine Electronics Forum

RL80C to a C120

Old 10-19-2008, 07:46 AM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 220
Default RL80C to a C120

Guys:

I have a RL80C Raymarine head with sonar, and radar. Can I simply switch the head and plug the sonar and Radar back in? Do I need to also upgrade both Sonar and Radome? Thanks
rileysea is offline  
Old 10-19-2008, 02:43 PM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Marco Island, FL
Posts: 3,361
Default Re: RL80C to a C120

The short answer is probably not. However, you can go to Raymarine's website and check which radar, via serial number, will work with the C120. You might have better luck with the transducer.
HDRyder999 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread