Notices

entering Loran #s into Garmin 498 GPS

Old 10-17-2008, 04:37 AM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: Long Island, NY
Posts: 2,012
Default entering Loran #s into Garmin 498 GPS

can this be done? If so, how?
striper97 is offline  
Old 10-17-2008, 05:31 AM
  #2  
Senior MemberCaptains Club MemberPLEDGER
 
Join Date: Jul 2004
Location:
Posts: 7,899
Default RE: entering Loran #s into Garmin 498 GPS

Owners Manual pages 103 & 104. If you don't have one you can download one from the Garmin website.

http://www8.garmin.com/manuals/1068_OwnersManual.pdf





Note: Ensure you have the correct Loran Chart Datum selected for your area. You can find the datum info on any Loran/GPS Chart.



Where to find the correct map datum for your area.



If you use Map Source you can do all your Loran TD entries on your computer then transfer them to your 498 via the Garmin memroy stick.









There you go ...........
bluewaterpirate is offline  
Old 10-17-2008, 12:14 PM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: Long Island, NY
Posts: 2,012
Default Re: entering Loran #s into Garmin 498 GPS

thank you!
striper97 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread