Notices
Marine Electronics Forum

Adapter cable to switch Transducer

Old 05-20-2008, 04:58 PM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Location:
Posts: 114
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Adapter cable to switch Transducer

I just removed a Lowrance depth finder but would like to keep the thru hull transducer and hook it up to my Sitex CVS8333 machine.

Do they make an adapter cable or do I have to splice the wires?
Old 05-21-2008, 10:22 AM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Location:
Posts: 114
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: Adapter cable to switch Transducer

?????
Old 05-21-2008, 10:56 AM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Palm Coast, Fl.
Posts: 1,494
Received 14 Likes on 11 Posts
Default Re: Adapter cable to switch Transducer

I just went through a similar situation going from Raymarine to Garmin with an Airmar transducer. It may not be as easy as splicing wires. Airmar sent me to the company that makes the plugs for them and I had to order a plug and install it myself. More importantly, the wire configuration from Ray to Garmin involved rewiring and combing wires that were not paired together when applied to the Ray set up. I would suggest talking to Sitex tech support before you do anything.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.