Notices
Marine Electronics Forum

Re: Raymarine SmartController Remote

Old 05-11-2008, 10:31 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 12
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: Raymarine SmartController Remote

I recently purchased a Raymarine ST8002 SG1 autopilot as well as the SmartController remote. I have a RM C80 and Furuno FCV 585 fish finder. All my settings are set to Fahrenheit with the exception of the SmartController which does not seem to have that setting available. There are 3 options to view depth (meters, feet or fathoms) so I don’t think the Fahrenheit option should have been omitted. Raymarine has not been much help to this point. Does anyone else have this problem?
Old 05-12-2008, 02:33 AM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Tidewater, VA
Posts: 1,166
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: Re: Raymarine SmartController Remote

I have the smart controller, and they only display Centigrade. It was an oversight when the devices were designed, and I doubt that it will be corrected. I'm learning the metric system temperatures pretty quickly.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.