Notices
Marine Electronics Forum

Yamaha Command Link

Old 05-01-2008, 04:40 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2007
Location: MIAMI FL
Posts: 40
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Yamaha Command Link

My engine sign turned on at 100 hrs on both motors at different times, is this normal? it is not blinking, if so how do I reset them, after I change the oil. thanks in advance for your comments.
Old 05-01-2008, 05:08 PM
  #2  
Joe
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Libertalia
Posts: 17,432
Received 1,408 Likes on 796 Posts
Default Re: Yamaha Command Link

Yes this is normal.

Here's how to fix it (for the square gauges). I don't know if it's the same for the round gauges.


MAINTENANCE (resetting maintenance intervals)
You can reset the elapsed time from the previous maintenance interval (when the meter was reset).

1. Turn the engine off and the engine start switch to ON.

2. Press [MODE] (4 seconds): To activate the custom mode.

3. Press [SET] To switch to the resetting display.

4. Press [SET]+ [MODE](1 second): To reset the elapsed time to “0h.”

5. Press [SET] (1 second): To return to the normal display.

NOTE: Press the [SET] button for 1 second from step 3 to cancel the resetting of the elapsed time and return to the custom mode selection
display.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.