Notices

what fuse?

Old 04-24-2007, 11:50 PM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: lafayette, la
Posts: 949
Default what fuse?

I just installed a Raymarine SL72 radar unit on my boat, I am wondeing what size fuse I should use on my circuit board. Any help is appreciated.
cajundave is offline  
Old 04-25-2007, 12:06 AM
  #2  
Senior MemberCaptains Club MemberPLEDGER
 
Join Date: Nov 2005
Location: Central Jersey
Posts: 7,961
Default Re: what fuse?

RTFM
t3rockhall is offline  
Old 04-25-2007, 12:12 AM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Palm Coast, Fl.
Posts: 1,424
Default Re: what fuse?

I have the same unit, page 8-20 of the manual says to use a 15 amp fuse in a 12 volt circuit.
Team Ruby
Team Ruby is offline  
Old 04-25-2007, 12:18 AM
  #4  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: lafayette, la
Posts: 949
Default RE: what fuse?

thanks, I bought the unit second hand. I have not been able to get a manual.

appreciate the help
cajundave is offline  
Old 04-25-2007, 12:28 AM
  #5  
Senior MemberCaptains Club MemberPLEDGER
 
Join Date: Nov 2005
Location: Central Jersey
Posts: 7,961
Default Re: what fuse?

Lucky you!

I believe the manual is here:

http://www.raymarine.com/raymarine/D...649&Parent=166

Ain't the web wonderful?
t3rockhall is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread