Notices
Marine Electronics Forum

RAYMARINE ST-60 DEPTH DISPLAY ON OFF

Old 10-18-2006, 01:32 PM
  #1  
jlr
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2002
Location: Huntington, NY
Posts: 1,387
Received 4 Likes on 4 Posts
Default RAYMARINE ST-60 DEPTH DISPLAY ON OFF

Checked the manual to no avail. Is there a way to power this off without shutting off he breaker. I can't find an on/off function.
Old 10-19-2006, 12:19 PM
  #2  
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lake Michigan
Posts: 21
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: RAYMARINE ST-60 DEPTH DISPLAY ON OFF

We have had the ST60-Tridata on two different boats and each was wired to a switch. I don't think they have their own on/off.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.