Notices
Marine Electronics Forum

Suzuki c10

Old 07-02-2019, 07:11 PM
  #1  
Admirals Club Admiral's Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2016
Location: Albany ga
Posts: 386
Received 21 Likes on 10 Posts
Default Suzuki c10

i just re powered my boat with Suzuki motors. When i picked the boat up from the dealer, that is 4.5 hours away, the c10 gauge worked fine there. I got home yesterday and turned the key and the gauge was dead wouldn’t power up or anything. I checked the fuse and the cables and everything was fine. I called the dealer today and he said it was my problem. What should i do? I bought a new one today and Hooked it up and it works fine.
Old 07-02-2019, 07:45 PM
  #2  
Admirals Club Admiral's Club Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: S. FLA
Posts: 797
Likes: 0
Received 31 Likes on 27 Posts
Default

If the engine is brand new then that’s no doubt the dealers problem and they should definitely stand behind it and take the warranty issue up with Suzuki, and give you a new gauge.
Old 07-02-2019, 10:21 PM
  #3  
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Australia
Posts: 4,743
Received 506 Likes on 394 Posts
Default

There is a 12 month warranty on the gauges.

Firm words with your dealer are required.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.