Notices

Pictures Removed.

Old 08-05-2009, 11:04 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Location: Elizabeth City NC
Posts: 9,478
Default Pictures Removed.

Have any of you had a problem with the pictures you post being taking off the thread. Got a e mail this morning and had several pictures of a prop on there I was selling and the guys wanted to see pictures. Went to the add and pictures were gone. Reposted and checked about two hours later and they were gone again. Granted these were naked prop pictures but do we need to dress the things up in a little coat or hat? . This has happened twice to my signature also. Truck one time and boat another . What am I missing here. LOL
liveaboard74 is offline  
Old 08-05-2009, 12:27 PM
  #2  
Inactive
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,619
Default

Not a clue on why the pictures in an ad and your sig would disappear. Let's see if anyone else reports the problem.
THT Mod 4 is offline  
Old 08-05-2009, 01:12 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Location: Elizabeth City NC
Posts: 9,478
Default

Originally Posted by THT Mod 4 View Post
Not a clue on why the pictures in an ad and your sig would disappear. Let's see if anyone else reports the problem.
Thank you sir. It did it to the pan, tilt, zoom camera thread also. Will contact you if I see any more problems.
PS. Feed that main frame once in a while. That things getting hungry..
liveaboard74 is offline  
Old 08-05-2009, 01:17 PM
  #4  
inactive
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 101,372
Default

Originally Posted by liveaboard74 View Post
Thank you sir. It did it to the pan, tilt, zoom camera thread also. Will contact you if I see any more problems.
PS. Feed that main frame once in a while. That things getting hungry..

Could be a Photobucket issue as well, you may want to check on their side as well.
THT Mod 2 is offline  
Old 08-05-2009, 01:28 PM
  #5  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Location: Elizabeth City NC
Posts: 9,478
Default

Originally Posted by THT Mod 2 View Post
Could be a Photobucket issue as well, you may want to check on their side as well.
Will do. Thank again for your help.
Have a great day..
liveaboard74 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread