Notices

Slow site...

Old 06-24-2008, 07:43 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 612
Default Slow site...

Is it me or is this forum consistently slow? Seems like ever since IB has taken over posting takes forever and a click on a post to open to read can take a 30 seconds or so to load. My DSL connection is fine on every other site.

I actually gave up stopping here for a while thinking they were working on the site only to return to the same weeks later. Is this going to continue?

I did notice a thread requesting that specific issue be reported but everything seems to be slow.
Capt. KJB is offline  
Old 06-24-2008, 07:48 PM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: landlocked in New Mexico
Posts: 1,757
Default Re: Slow site...

Seems to be working well now, with DSL it takes less than a second to refresh.



Steve
jenkinsph is offline  
Old 06-24-2008, 07:50 PM
  #3  
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Jacksonville, Florida, US
Posts: 14,527
Default Re: Slow site...

Screaming along right now - seemed to be fixed last week sometime.
Menzies is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.