Notices

Site Problems?

Old 04-03-2007, 09:02 PM
  #1  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: On The Tenna Sea
Posts: 6,212
Default Site Problems?

Is it just me or do any of you have problems posting on here?

I use Comcast high speed cable, but sometimes my posts take forever or just don' t take as I receive a "Page Cannot Be Displayed" error message.

What's the deal?
TN FREEBIRD is offline  
Old 04-03-2007, 09:05 PM
  #2  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Great State of Tennessee
Posts: 874
Default RE: Site Problems?

i get that sometimes but i think it has to do with the server being inundated with posts/users. i aint a computer guru though so what do i know?
cerichcreek is offline  
Old 04-03-2007, 09:12 PM
  #3  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: On The Tenna Sea
Posts: 6,212
Default RE: Site Problems?

cerichcreek - 4/3/2007 9:05 PM

i get that sometimes but i think it has to do with the server being inundated with posts/users. i aint a computer guru though so what do i know?
Me two neether!
TN FREEBIRD is offline  
Old 04-03-2007, 09:48 PM
  #4  
Senior Member

 
Join Date: Mar 2003
Location: Quebec, Canada and Pirates Cove, OBX, NC
Posts: 20,170
Default Re: Site Problems?

Once in a while I have that problem . . . I think that I am having intermittent problems with my service provider . . . and 700 users on THT at almost 10:00 PM is a lot of traffic


auguste is offline  
Old 04-03-2007, 10:43 PM
  #5  
Senior MemberCaptains Club Member
 
Garett's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 24,085
Default Re: Site Problems?

Yup, she can definitely be a bear at times.
Garett is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread