Go Back  The Hull Truth - Boating and Fishing Forum > BOATING FORUMS > The Boating Forum
Reload this Page >

Yamaha 115 Stalls Under Heavy Load, Runs Well Otherwise

Notices
The Boating Forum

Yamaha 115 Stalls Under Heavy Load, Runs Well Otherwise

Old 08-15-2020, 11:11 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: South Florida
Posts: 193
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Yamaha 115 Stalls Under Heavy Load, Runs Well Otherwise

1991 Yamaha 115 TLRP on a 1989 17' Mako... Just bought a Jet Dock for it, but engine stalls while getting on the dock once the boat is at a little bit of an angle. Engine starts right back up immediately. Engine seems to run great otherwise and gets on plane as well as ever. Ran it for about 20 minutes WOT - zero issues. Was thinking carb issue, but why would that only show up when getting on the dock and not while getting on plane or when running it hard? Just did an annual service with fuel, oil, lower unit shaft seals, water pump, and thermostats.

Video with sound:

Any thoughts? Thx in advance.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.