Notices
Like Tree1Likes

Suzuki 175 Troubleshooting

Old 05-05-2019, 12:55 PM
  #21  
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 106
Default

Originally Posted by Yellowfin85 View Post
I think I can help you out with the experienced Suzuki mechanic . We are the largest repower dealer in Texas so if you are willing to make the drive to Houston we could resolve this Issue under warranty.
Call or text me @ 281-960-0696
Josh
txoutboardsource.com
Too funny Josh...I was just about to suggest he call you!

Ryan
rmiller4292 is offline  
Old 05-09-2019, 04:55 AM
  #22  
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 18
Default

Did you figure this out? The exact thing is happening to a buddy, I have the same motor and havenít ran into this yet. We both are using the Suzuki binnacle though. You think the issue is with the switch in the there or one of the two on the motor?

Best of luck figuring it out!
bboatman05 is offline  
Old 05-09-2019, 07:56 PM
  #23  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Texas
Posts: 685
Default

Nope havenít figured it out yet and havenít found a mechanic within 90 miles of Dallas. Probably making a drive to Houston soon.
txtightline is offline  
Old 05-09-2019, 09:06 PM
  #24  
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 106
Default

Originally Posted by txtightline View Post
Nope havenít figured it out yet and havenít found a mechanic within 90 miles of Dallas. Probably making a drive to Houston soon.
It's worth the drive to see Josh.
rmiller4292 is offline  
Old 05-17-2019, 07:35 PM
  #25  
Senior MemberCaptains Club Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Texas
Posts: 685
Default

Well at this point it looks like the switch on the upper station had a short and was tricking the ECM into thinking it was in neutral.
txtightline is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread