The Hull Truth - Boating and Fishing Forum

Go Back   >
Search


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-13-2017, 04:02 PM   #1
Admirals Club
Thread Starter
 
Dulcecita Lures's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tempe, AZ
Posts: 16,669
Default Viewing Attachments through User CP

Was trying to find a picture I had attached here. Used to be able to view them, copy them, etc.

It's broke.

Error: Cannot use assign-op operators with overloaded objects nor string offsets in ..../profile.php(4065) : eval()'d code on line 1
Dulcecita Lures is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2017, 03:37 PM   #2
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,632
Default

How did you used to be able to view/copy/etc attachments, and when was the last time you were able to?
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2017, 01:17 PM   #3
Admirals Club
Thread Starter
 
Dulcecita Lures's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tempe, AZ
Posts: 16,669
Default

Quote:
Originally Posted by IBobi View Post
How did you used to be able to view/copy/etc attachments, and when was the last time you were able to?
I don't have an exact date, but clicking Attachments always displayed of list of pictures (just like a thread list, spanning many pages) that I had physically uploaded and attached to posts, going back to when I first joined this site. Still did a month or so ago, noticed it no longer worked when I posted the error message above, obviously, trying to get a picture I knew was here.

The advantage to doing that was, that once uploaded and posted, I could simply link the picture when I wanted to use it again, rather than uploading it again, taking up additional server space every time I wanted to share it in a different thread.

Click User CP > Attachments (under Miscellaneous on the left-hand menu). The option is still there, but the functionality now gives the error message I posted above.

Not crazy here, this function used to work just fine until very recently. It was also a real time saver in finding pics, rather than trying to remember what thread you actually posted it in.

Here's an example pic I **KNOW** is in my attachments. If you edit the post, you'll see it's an image link, not an attachment to this post. It originally existed in my attachments as "minnow.jpg"

By the way, I tried the Attachment function from a couple of different computers and my cell phone -- same error. It's the software that's broke, not the computer. Hope this helps!

Dulcecita Lures is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2017, 01:01 PM   #4
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,632
Default

Reported to tech.
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 11:18 AM   #5
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,632
Default

Fixed!
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2017, 11:42 AM   #6
Admirals Club
Thread Starter
 
Dulcecita Lures's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tempe, AZ
Posts: 16,669
Default

Thank-you, sir! It is a valuable feature (for those that know how to use it)!
Dulcecita Lures is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:06 AM.


©2009 TheHullTruth.com

Powered by vBulletin® Version 3.9.3.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.