The Hull Truth - Boating and Fishing Forum

Go Back   > >
Search


 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-25-2006, 07:40 PM   #1
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: Fallston, Maryland
Posts: 379
Default Yamaha fuel management problem

I splashed the boat and took her out for a cruise and the fuel management is not working, all i'm getting is 0's. It worked fine last year, could you recommend me something to look for to fix? Single 2002 f225

thank you.
Anthony
susqking is offline  
Old 03-27-2006, 09:16 AM   #2
SIM
Senior MemberVendorCaptains Club MemberPLEDGER
 
Join Date: Jul 2003
Location: Washington Island,Wi USA
Posts: 13,905
Default RE: Yamaha fuel management problem

Anthony,

Check the FM sender harness connections at the FM sender and behind the gauge. Un plug them and visually inspect for corrosion. Post back what you find.

Andy
SIM is offline  
Old 03-27-2006, 09:30 AM   #3
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: Fallston, Maryland
Posts: 379
Default Re: Yamaha fuel management problem

Andy,
Does the one behind the gauge, just pull it and it comes off and I guess the FM harness you are refering to the black plastic clip at the transom? Sorry for not knowing but the gauge was installed when I bought the boat.

Thank You
susqking is offline  
Old 03-27-2006, 09:38 AM   #4
SIM
Senior MemberVendorCaptains Club MemberPLEDGER
 
Join Date: Jul 2003
Location: Washington Island,Wi USA
Posts: 13,905
Default Re: Yamaha fuel management problem

The FM sender is the aluminum device in the pic. The plug for that is the black plastic connector.

Andy

SIM is offline  
Old 03-27-2006, 09:59 AM   #5
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: Fallston, Maryland
Posts: 379
Default Re: Yamaha fuel management problem

That is what I thought. Thank You. I will report back
susqking is offline  
Old 04-02-2006, 08:16 PM   #6
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: Fallston, Maryland
Posts: 379
Default Re: Yamaha fuel management problem

Andy,
Problem fixed, the white plug at the gauge was separated. thanks for your help!!

Anthony
susqking is offline  
 

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
yamaha fuel management problem RonG A1Outboard Services 8 08-12-2008 06:15 PM
4/12/07 Yamaha Fuel Management Problem gecsr1 The Boating Forum 20 04-19-2007 06:19 PM
Yamaha Fuel Management Problem Geets The Boating Forum 1 11-08-2005 03:54 PM
Yamaha Fuel Management System, Problem WB2101 The Boating Forum 6 10-25-2004 12:01 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:12 AM.


©2009 TheHullTruth.com

Powered by vBulletin® Version 3.9.3.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.