The Hull Truth - Boating and Fishing Forum

Go Back   The Hull Truth - Boating and Fishing Forum > BOATING FORUMS > Marine Electronics Forum
Search

Notices

Random Quote: No Ma'm were not drunk anymore....were just stupid
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-30-2012, 07:20 AM
  #1    
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Default Boss stereo head unit problems, need advise!!

I need some help with my stereo head unit. I just installed a Boss MR1420 stereo in my 06í Sun Chaser pontoon. I used the original wiring harness and spliced the Boss supplied wiring into the originally harness. Everything worked fine the first 3 times the boat was out. Last weekend out of nowhere the stereo just shut off. It still has power to the unit, as the standby light on the stereo is still illuminated.

Iíve removed the faceplate and reattached, pulled the wiring harness on both ends and reconnected, and checked the fuse located on the backside of the stereo (does not appear to be burnt) with no luck. Any ideas on what may be causing this???
Smooth_talker23 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 



©2009 TheHullTruth.com

Powered by vBulletin® Version 3.7.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0